Ioanna Lazarou

Idealist and Visionary

Αχ Ελλάδα μου!

‘Αρθρο της Ίωάννας Λαζάρου – Πρόεδρος του Hellenic Diaspora Group

Και έφτασε επιτέλους η μέρα να γιορτάσουμε το περήφανο ΟΧΙ που είπε ο ελληνικός λαός προς τους κατακτητές την 28η Οκτωβρίου του 1943. Μια λέξη γεμάτη με το σθένος και την εναντίωση των Ελλήνων ενάντια στην υποδούλωση πάσης μορφής. Τώρα, αυτοί που κυβερνούν τους περήφανους Έλληνες, είπαν ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ για τον εορτασμό αυτής της ένδοξης ημέρας, απαγορεύοντας τις παρελάσεις. Οι ποινή αν κάποιος θέλει να τιμήσει την μέρα αυτή; Δυο χρόνια φυλάκιση. Γιατί; Εξαιτίας του κορωναιού. Αναρωτιέμαι αν υπήρχαν άλλα μέτρα που μπορούσαν να πάρουν χωρίς να απαγορεύσουν τον εορτασμό αυτής της ηρωικής ημέρας και δεν χρειάστηκε μεγάλη σκέψη για να καταλήξω στην απάντηση, φυσικά και ναι.

Παρόλα αυτά, υπήρχαν Έλληνες που παρά την προδοσία των κυβερνώντων θέλησαν να παρελάσουν στο Σύνταγμα προς τιμήν αυτής της επετείου, αλλά… Την πλήρωσαν και από πάνω. Κυριολεκτικά. 150 ευρώ πήγε η λυπητερή σε όσους πατριώτες δεν υπάκουσαν τους προδότες. Και ενώ οι Έλληνες πρέπει να σιωπήσουν και να αποδεχτούν την απαγόρευση, μια κοινότητα στην Αθήνα επέλεξε να αγνοήσει τις απαγορεύσεις αυτές, θεωρώντας πως είναι υπεράνω των Ελλήνων, των νόμων του κράτους στο οποίο διαμένουν και τους ταΐζει. Αποφάσισαν να παρελάσουν μέλη της κοινότητας των Πακιστανών μεταναστών την 28η Οκτωβρίου προς την Πρεσβεία της Ινδίας με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την 73η επέτειο της προσχώρησης του Κασμίρ στην Ινδία. Δεν μπορούν να παρελάσουν οι Έλληνες για να τιμήσουν μια από τις ένδοξες επετείους της Ελλάδας και ήθελαν να παρελάσουν οι ξένοι. Το γελοίο της υπόθεσης αυτής είναι πως η ημέρα επετείου της Μαύρης Μέρας, όπως την αποκαλούν οι Πακιστανοί είναι η 26η Οκτωβρίου και όχι η 28η. Κανένας απολύτως σεβασμός προς την χώρα που τους φιλοξενεί, κάτι το οποίο πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφήνουμε την Αλβανία ελεύθερη να ζητά ότι θέλει σχετικά με τον καθορισμό των θαλάσσιων ζωνών. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίσκεψη του Δένδια στην Αλβανία δεν είχε κανένα νόημα γιατί για μια ακόμη φορά οι προδοτικοί κυβερνώντες δεν κατάφεραν να προστατέψουν αυτά που δικαιωματικά ανήκουν στην χώρα μας. Κάνουν όλο διαπραγματεύσεις και στο τέλος, τι συνέβη; Αποφάσισαν να παραπέμψουν τις διεκδικήσεις των Αλβανών στο δικαστήριο της Χάγης. Οι προδότες θέλουν κρατήσουν τα προσχήματα και προχωρούν σε μια κίνηση Πόντιου Πιλάτου. Νίπτουν τας χείρας τους χρησιμοποιώντας το δικαστήριο της Χάγης. Ότι χάσει η Ελλάδα από την απόφαση του δικαστηρίου, που δικαιωματικά της ανήκει, θα το περάσουν στον Ελληνικό λαό ως τετελεσμένο. Δεν θα φταίνε αυτοί για την απόφαση, δεν την έλαβαν αυτοί, αλλά ένα διεθνές δικαστήριο. Με λίγα λόγια το πανέμορφο πλοίο που ονομάζεται Ελλάδα είναι ακυβέρνητο κάτι το οποίο συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια!

Και τι θα κάνουμε για αυτό; Τίποτα, γιατί καθημερινά οι Έλληνες τρομοκρατούνται και παρασύρονται από τα ψεύτικα και ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καθημερινά αναλύουν την τουρκική προκλητικότητα, τις αλβανικές διεκδικήσεις και την κατάσταση με τον κορονοϊό και εκθειάζουν τους προδότες για τις αποφάσεις τους. Αποφάσεις που έχουν ως σκοπό την εκποίηση της Ελλάδας και την καταστροφή των Ελλήνων. Μας αποχαυνώνουν για να μην μπορούμε να αντισταθούμε, μέχρι πλέον να είναι αργά. Όλοι θέλουν ένα κομμάτι από την πανέμορφη Ελλάδα μας και ο πλειοδότης που θα προσφέρει τα περισσότερα στους προδότες θα κερδίσει. Μόνο αν καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει θα μπορέσουμε να αντισταθούμε σε αυτούς που θέλουν να διαγράψουν την Ελλάδα από τον χάρτη. Η Ελλάδα και οι πραγματικοί Έλληνες έχουν επιβιώσει από πολλές κακουχίες για να αφήσουν τα κρυφά παιχνίδια των εχθρών της πατρίδας μας να την γονατίσουν.

Η Ελλάδα είχε πάντα τους Έλληνες να την προστατεύουν και για αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε την αποχαύνωση, την τρομοκρατία των ΜΜΕ, τους προδότες και τα ξένα αρπαχτικά που καραδοκούν στην γωνία  να προκαλέσουν τον αφανισμό της Ελλάδας και των Ελλήνων.